top of page

ENSEMBLET 

Det Lille Operakompagni startede i 2010. Kompagniet laver operaklassikere i et kort og mobilt format for børn og voksne. Formatet betyder at forestillinger som Tryllefløjten, Carmen m.fl. kan leveres på et højt professionelt niveau på 45 minutter. Med de væsentligste temaer og udvalgte dele af musikken. Vores tilgang til operaerne er så kompromiløs som muligt i forhold til at levere en færdig opera af de store klassikere der normalt er forbeholdt de store operahuse.  

 Operaforestillingerne er bearbejdelser på et højt niveau til børn, og introducerer dem for en genre som mange ikke får kendskab til før voksenalderen. En forestilling med Det Lille Operakompagni er altid tro over for genren og fortællingerne, og går ikke på kompromis med det musikalske oplæg.

besætningen består af to kvindelige sangere og en mandlig. Orkestret er slagtøj, accordeon og saxofon. sangerne udgør alle de nødvendige roller i operaerne og skifter lynhurtigt mellem de forskellige karakterer, 

 

Det Lille Opera kompagni har optrådt vidt og bredt i hele Danmark, på Færøerne og i Norden. 

Som arrangør har Det Lille Operakompagni arbejdet under Levende Musik i Skolerne(LMS) hvor det gennem årene er blevet til over 250 opførelser af Tryllefløjten rundt om på det danske folkeskoler.

Derudover har Det Lille Operakompagni optrådt på Ålborg Operafestival, Musikfestivalen på Samsø og Copenhagen Operafestival. 

Søren Hossy - sang

er uddannet fra "Det Kongelige danske Musikkonservatorium" i København derudover har han studeret på "Oberlin Conservatory Ohio" og "Eastman School of Music", NY i USA.

Søren har sunget solistpartier i Danmark og han er fast medlem af det kongelige operakor på Det Kongelige teater i København siden 1998.

Liv Oddveig Midtmageli - sang

er uddannet fra "Barratt Due’s Musikkinstitutt" i Oslo og "Carl Nielsen Akademiet" i Odense.

Derudover har hun studeret udenomeuropæisk musik på Universitetet i Stockholm. 

Siden hennes debut i 1999 har hun sunget uttallige solistpartier på mange scener i Danmark, Bergen Nasjonale Opera og Berwaldhallen i Stockholm. Derudover er Liv en flittig liedsanger bl.a i hendes faste trio bestående af kontratenor Morten Grove Frandsen og pianist Sofia Wilkman . Liv Oddveig har urfremført ny musikk både som operasanger men også som kammermusiker. Af roller kan blandt andet nævnes Rosina i "barberen i Sevilla", titelrollen i "Carmen", Dorabella i "Cosi fan tutte", Grevinden i "Figaro’s bryllup", Ortlinde i "Valkyrien"

FUN FACT

      Liv elsker for meget pasta og har 6 tæer på venstre fod

FUN FACT

Søren sover altid på maven og slår prutter der ikke lugter

IMG_0627.PNG

Lisbeth Kjerulf - sopran 

Født og opvokset i Herning, og er en alsidig sanger, hun er uddannet i klassisk sang på Det jyske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, men arbejder også som skuespiller.

Hun har spillet og sunget en lang række roller på de danske scener i både operaer, operetter og musicals. Derudover er hun medlem af operakompagniet “Figaros”. Som laver komiske musik forestillinger rundt i de danske teaterforeninger. 
På tv har hun medvirket i Sigurd Barrets udsendelser : “Sigurd og operaen” som den lyserøde puddelhund Doremia.

FUN FACT

Lisbeth elsker farven grøn og hader at cykle i modvind

Katerina.jpg

Katerina Anagnostidou - slagtøj

Katerina er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatoriet i København. Hun kommer fra Grækenland , hvor hun studerede musikvidenskab på universitet i Athen. Katerina er fast medlem af KIMI trio, ÅNYO trio, og Via Artis Konsort. Hun har optrådt som solist med Aalborg Symfoniorkester og har spillet talrige koncerter som solist og kammermusiker i Europa og Skandinavien.

Fun Fact

Katerina kan lave origamiinsekter og hader at vaske op

Jónas Ásgeir Ásgeirsson - Accordeon

Jónas er uddannet ved "Det Kongelige Danske Musikkonservatorium", hvor han udover kandidatuddannelse er på solist klassen med accordeontrioen "ítríó", samt med at være medlem af "KIMI trio" og "EKKI MINNA duo". Jónas er aktiv som solist og kammermusiker. Han har uropført flere værker skrevet til ham, og var bl.a. den første accordeonist til at spille som solist med "Islands Symfoniorkester". Han arbejder nu på en CD med islandsk musik for klassisk accordeon.

Stefan Baur - Saxofon

er uddannet saxofonist fra "Conservatorium Van Amsterdam" og fra solistklassen på "Det Kongelige Danske Musikkonservatorium". 

Han underviser på "Det Jyske Musikkonservatorium" og på "Guldborgsund mgk".

Som musiker er han aktiv både som kammer- og orkestermusiker. Med "ensemble Zoom" har han optrådt på adskillige festivaller, bl.a. "Copenhagen Jazz festival", "Roskilde Festival", "Spot festival", "Frederiksværk musikfestival" og "Hindsgavl Festival" og trioen har desuden optrådt i Ruslands største koncertsal på "Moscow State Conservatoty".

Yderligere er han medlem af "Dansk Saxofonkvartet" og spiller jævnligt med både danske og svenske symfoniorkestre.

FUN FACT

Stefan blev konfirmeret i randers regnskov og elsker en kold Mokai

Jonas.JPG

Fun Fact

Jónas kan strække fødderne

bag hovedet og hoppe på

numsen samtidig

bottom of page