top of page
Carmen medley - Det Lille Operakompagni
00:00 / 00:00

Presse

Fotografi af Jeanette Philipsen

Haverslev Centralskole 2012 

 

"Gruppen havde en fantastisk evne til at indfange eleverne i denne for dem uvante musikgenre."

Bakkensbro Skole 2012 

"Fantastisk - meget dygtige musikere/sangere med super godt skuespil. Opera i en kontekst eleverne kan forholde sig til...Flere børn har bedt om titlerne på nogle af sangene så de kunne høre dem på "youtube" - det er da god reklame så det batter... Alle fik en oplevelse af, at opera er noget man kan forholde sig til - også som barn" 

Nybøl Skole 2012 

"Det var dejligt at opleve saxofoner i en ny rolle...Utrolig medrivende. Børnene og vi voksne var helt opslugte...6. klasse, som ellers godt kan være reserverede, var meget begejstrede... Vi har aldrig tidligere haft en koncertoplevelse, der var så god, SUPER"

Pandrup Skole 2012

Eleverne var meget optaget af koncerten og vi kunne høre dem resten af dagen gå og synge strofer fra Tryllefløjten. En klasse var på nettet for at se og høre mere fra Tryllefløjten.

Filstedvejens Skole 2012

Smukt og levende. Fantastisk blanding af sax-kvartetten og de to/tre sangeres stemmer. En imponerende fremstilling af den ellers lange opera. Vi forstod historien. Godt gået.
... Eleverne var meget fanget og optaget af koncerten. Sangerne var gode til at holde dem fast, gå ud imellem dem og lave sjov med musikalsk kvalitet i :-) Imponerende indsats på trods ef de mange elever og rummet..... De var meget begejstrede bagefter, og som en dreng i 3.kl. (Omar) sagde med et stort smil:" jeg troede ikke opera kunne være sådan":o)

Nordvestskolen 2012

Gruppen formåede at formidle et musikalsk skuespil, i en genre som, normalt ikke interessere børn i denne aldersgruppe. Der var personlig kontakt, både før og efter koncerten.

Hjørring Private Realskole 2012

bare super!! meget levende, meget professionelt og jordnær formidling af opera genren,

Vejle Midtbyskole, 2014

 

Der var allerede før start en god kemi mellem Operakompagniet og det spændte publikum. At tryllefløjten er blevet opdateret med både moderne talemåder og gadgets lader ingen - børn som voksne - upåvirket. Det var spændende drama for alle aldre...Jeg har siden fået mange positive tilkendegivelser fra eleverne og de voksne. Alle var bagefter og resten af dagen hensat til de mindeværdige minutter koncerten varede. Vi var alle klar over at det her, vi havde været vidne til, var langt ud over det sædvanlige.

Sakskøbing Skole 2013

Der var rigtig fin kontakt med børnene. Instrumenterne kom helt tæt på børnene fra starten af forestillingen - operastemmerne gjorde indtryk - børnene levede med i forestillingen, og der blev svaret, råbt og sunget med på sangen....På alle måder en super fin oplevelse, som vi varmt kan anbefale til andre.. Det har desuden været en meget positiv oplevelse at kommunikere og planlægge det praktiske med "Det lille Operakompagni" :)

Hvide Sande skole 2014

Fantastisk oplevelse. Eleverne var fanget fra start til slut og gik begejstrede fra koncerten. Reaktionerne herefter fra eleverne har været positiv, og jeg har hørt fra forældre, som har sagt, at deres børn har spurgt hjemme, om de har noget opera :-)

Ødsted Skole 2013

 

Børnene var meget positivt overrasket. Som en af pigerne sagde det var ikke det hun havde forestillet sig. Det var flot og de var dygtige til at synge og spille. De skreg ikke :) enkelte øvede sig efter koncerten på at synge som jer.

bottom of page